úterý 9. 3. | |
středa 10. 3. | |
čtvrtek 11. 3. | |
pátek 12. 3. | |
sobota 13. 3. | |
neděle 14. 3. | |
pondělí 15. 3. |

Semináře
Školení hygienického minima
Pro pracovníky školních jídelen a potravinářského provozu
Datum: | 5. dubna 2012   Čas: 9.00 - 11.00 |
Místo: | IMPULS TŘEBÍČ, Okružní 935, 674 01 Třebíč - Borovina |
Program: | Vyhláška č. 490/2000 Sb. (v platném znění) o rozsahu znalostí a dalších podmínkách získání odborné způsobilosti v některých oborech ochrany veřejného zdraví. Národní legislativa - zákon o potravinách a tabákových výrobcích 110/1997 Sb., vyhláška 602/2006 Sb. Návody pro implementaci postupů založených na principech HACCP SANCO/1955/2005 a pro implementaci nařízení 852/2004 SANCO/1513/2005. Udržování systému HACCP v aktuálním stavu. Osnova: Zdravotní způsobilost (krátce nemoci a otravy z potravin) Personální hygiena, provozní hygiena Sanitační řád (postupy sanitace, možnosti kontroly účinnosti sanitace) Aktualizace HACCP, interní audity Pravdila archivace dokumentů (řízená dokumentace, výstupy z IA...) Diskuze a společné řešení problémů účastníků semináře (výměna zkušeností) |
Lektor: | Dr. Ivana Benešová - Zdravotní ústav |
Kurzovné: | 400,- Kč |
Není možno čerpat z prostředků DVPP.
Pokud se přihlášeného semináře nezúčastníte, prosíme o řádné odhlášení, když tak neučiníte, budeme účtovat částku v plné výši.